Podcast Talenthub: Max Tjaden

In de podcasts van Talenthub komen inspirerende topcoaches, talentcoaches en experts aan het woord om te vertellen over hun vak. Welke lessen willen zij de aankomende generatie coaches en experts meenemen? Wat is voor hunzelf een belangrijke les geweest? In deze podcast spreken we met Arjan Taaij, coach van SAMEN Lycurgus.

Vandaag is onze gast Max Tjaden. Max heeft jaren in de top van het Nederlandse zaalvoetbal gespeeld en is momenteel bondscoach van het Oranje Futsalteam waarbij dit team heeft meegedaan met het EK Futsal wat in het begin van dit jaar in ons land is gespeeld.  

Van docent lichamelijke opvoeding, naar top zaalvoetballer, naar trainer coach, naar bondscoach van het nationale team. Met quotes als ‘zweten in het donker om te shinen in the spotlights’, ‘samen dingen doen’, en de visie van ‘To the Dome’ om hierdoor het EK zaalvoetbal naar ons land te halen heeft Max een duidelijke impact in zijn omgevingen.  

Wat drijft Max, hoe ziet hij leiderschap, hoe gaat hij met verschillende culturen en leiderschapsstijlen om. Vandaag duiken wij in de gedachtegang van Max Tjaden.  

Talenthub Noord wordt gefinancierd door: