Podcast: Slimmer presteren – Aanpassingen aan je trainingsschema, mag dat zomaar?

In deze aflevering hebben Gerrit en Jurgen het over: Aanpassingen aan je trainingsschema: mag dat zomaar? 
Dilemma: staat er een zware intervaltraining op het programma, heb je net slecht geslapen. Wat doe je dan? Niet zeuren en gewoon gaan? Of het toch rustiger aandoen? Is je trainingsschema altijd heilig of mag je er gerust van afwijken? En hoe bepaal je dat dan? 

Over slimmer presteren:

In deze wekelijkse Slimmer Presteren podcast nemen middle-aged-man-in-lycra Gerrit Heijkoop en wetenschapsjournalist Jurgen van Teeffelen nieuwe ontwikkelingen in de sportwereld onder de loep. Hun doel? Jou beter laten presteren, met de juiste kennis!

Iedere vrijdagochtend verschijnt een nieuwe aflevering waarin steeds een ander onderwerp wordt belicht. En hoewel de Slimmer Presteren Podcast regelmatig de ‘best beluisterde hardlooppodcast van Nederland en België’ is, gaat het over veel meer sporten dan alleen hardlopen. Gerrit en Jurgen doen zelf aan triathlon (= zwemmen, wielrennen, hardlopen) en mountainbiken, maar het gaat ook over fitness, voetbal, en onderwerpen die nuttig zijn voor allerlei sporten in het algemeen.

De onderwerpen worden bekeken enerzijds vanuit het perspectief van de topsport als dé ultieme broedplaats voor vernieuwingen. Anderzijds gaat de Slimmer Presteren Podcast altijd op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘wat kan een amateursporter hiermee?’

Talenthub Noord wordt gefinancierd door: