Nieuw seizoen “De aanpakkers”

De ‘Aanpakkers’ is een social media project waarin zes Groningse sporttalenten een jaar lang worden gevolgd. We volgen hen tijdens hoogtepunten en tegenslagen en krijgen daarmee een unieke inkijk in het leven van deze talenten en hoe zij hun dromen najagen. 

 

• Het 19-jarige talent Luciano Valente is een Nederlands-Italiaans voetballer die uitkomt voor FC Groningen en het Italiaanse elftal onder 20. Zijn doel is om elke wedstrijd in de basis te staan voor FC Groningen.
• De 20-jarige judoka Lars van Oostrum is geboren in Veendam en won recent nog de gouden medaille op de Rotterdam Open en de bronzen medaille op de Bremen Masters.
• Skateboard talent Daniel Moragues is pas 15 jaar oud en komt uit Groningen. Nederlands kampioen is hij al geworden en zijn volgende doel is de Olympische Spelen in 2024.
• De 22-jarige Shuohan Men heeft al een aantal Nederlandse kampioenschappen op haar naam. De in China geboren Shuohan verhuisde op haar 13e naar Groningen. Haar droom is de Olympische Spelen in het shirt van oranje.
Tim Jansen is geboren in Groningen en is sinds 2012 lid van 84Posse. Tim vliegt de hele wereld over om zijn break skills te laten zien. Zijn doel is de Olympische Spelen in 2024, want vanaf 2024 is breakdance een Olympische sport.
• De 24-jarige Groninger Jop van der Laan speelt rolstoelrugby en is dit seizoen deelnemer van de Aanpakkers. Hij komt uit voor het Nederlands Team en het is zijn doel om in 2024 deel te nemen aan de Paralympische Spelen in Parijs.

Volg de aanpakkers hier:
Instagram
Facebook
TikTok
Youtube

Talenthub Noord wordt gefinancierd door: